Knihy
e-knihy Domácí mlékař
FB skupiny

e-knihy

Domácí mlékař

Archivy
Rubriky
Knihy
Domácí mlékař
Kurzy pečení chleba

Domácí mlékař

Uf, to jsem si oddychla, že je to hotový. Na tuto knížku jsem se moc těšila a pevně doufám, že potěší všechny milce vaření ze zeleniny. Je to soubor o 173 stranách. Váhala jsem dlouho, jakým způsobem recepty řadit, ale nakonec vyhrálo to, co nejvíce vyhovuje mně a totiž, řazení přímo podle zeleniny. Tento způsob hledání v zeleninové kuchařce, zdá se mi býti zcela nejvhodnější.

Recepty jsou opět psány jako čisté vařivo, bez obrázků a vyprávění, ovšem kliknutím na každý nadpis, okamžitě se člověk ocitá přímo na webové stránce, kde je již tedy recept rozšířen jak o fotografie konečné, tak o obrázky z průběhu vaření. Soubor je opět vytvořen tak, aby šel nejen smysluplně tisknout, ale aby fungoval především na 6″ čtečce a na jakémkoli pc, který má nainstalovaný pdf prohlížeč.

  • Kdo tedy chce číst o druzích zeleniny, co obsahují, na co si dát při koupi a sběru pozor
  • Vědět, jaké suroviny jsou důležité při práci se zeleninou
  • Jaké je důležité náčiní
  • Pročítat samotné recepty, které jsou přímo z té které zeleniny
  • Mít soubor velmi pragmaticky srovnaný a používat ho přímo v kuchyni a při informační nouzi si jedním klikem na název receptu otevřít daný recept na webové stránce již v plné, vybarvené kráse i s fotkami

Stačí si stáhnout novou e-knihu – Zelenina z Kopce …Soubor ke stažení zde, na straně s e-recepty.

Zelenina je ohromně pestrá a inspirující a samozřejmě i tento soubor bude průběžně aktualizován o nové a nové recepty. Přeji tedy nám všem, ať se daří v další zeleninové vařící činnosti.

 

5 Odpovědi to “e-recepty zelenina z Kopce”

  • Moc vás zdrvím, především díky moc! Vrtá mi hlavou trochu to smazání, nic jsme nemazali, jestli nemyslíte toto? Fio je propojená se svou slovenskou sestrou tak, že zákazníkům ze Slovenska by mělo stačit zaplatit na vaše číslo účtu se slovenským kódem FIO banky 8330 namísto českého 2010 – peníze dojdou na účet už převedeny z eur na koruny (předpokládám, že jde o účet vedený v korunách) a ten, kdo je posílal, platí jen za běžný platební příkaz v rámci Slovenska, podle sazebníku své banky (pokud má taky Fio, tak by to měl mít dokonce zdarma). Je to jedna z výhod této banky. Takže doporučuji pro slováky určit cenu v eurech a doplnit toto slovenské číslo účtu 2300150755/8330
    To psal Kytka a funguje to tak, že na to slovenské číslo se dá poslat z jakékoli slovenské banky. Je to na e-stránce nahoře, je tam uvedeno číslo účtu pro slovensko, takže by to z vaší banky mělo odejít jako platba po Slovensku. Klidně napište, jestli myslíte,že toto nejde.
    Díky ještě jednou a ať se daří, K.

    • Cloud:

      No je pravda, ze v banke nebola „moja“ pracovnicka za prepazkou, ale nejaky „nahrada“, ktory mi tvrdil ze sa to neda, ale tiez mi tvrdil, ze si nemozem zrusit trvaly prikaz k inemu datumu ako k dnesnemu, co je podla mna uuúplna blbost… no ale zjednodusim to. V stredu je v banke spat dievca, ktore ma pozna, takze skusim znova, poprosim len o trpezlivost, pripadne napisem, ako to dopadlo. A kazdopadne vdaka za recepty :)

    • Cloud:

      Zdravim na kopec. Nakoniec som to vyriesil tak, ze som dal cash kolegovi z Ciech a ten to uhradil v Cechach na Vas ucet. Tak dufam vsetko v poriadku a drzim palce a prajem vela pokoja a radosti na kopec.

  • Cloud:

    Dobry den vinsujem, tiez som si stiahol Vase knihy…

    neznasam parazitov, a nechcem byt jednym z nich… ucet vo fio banke na SK nemam, rad zaplatim za e-knihy, ale postup uvedeny v komentaroch, ktore boli zmazane a presunute na : https://conovehonakopci.cz/?page_id=5499&cpage=1#comment-13694, mi nefunguje.

    Napada ma dobitie kreditu na mobil, poslanie bankoviek ( v Eurach) postou?…Kludne aj na poste restante alebo inu super tajnu adresu?…

Přidejte komentář