Knihy
e-knihy Domácí mlékař
FB skupiny

e-knihy

Domácí mlékař

Archivy
Rubriky
Knihy
Domácí mlékař
Kurzy pečení chleba

Domácí mlékař

Pro toho, kdo si oblíbil recepty z této stránky a rád by si je uložil v pdf dokumentu, lze pod každým článkem jednoduchým kliknutím na tlačítko pdf v pár vteřinách článek do pdf odeslat a následně uložit. Lze takto při trochu větším úsilí postupně poskládat soubor oblíbených receptů. Pro toho, kdo se této činnosti věnovat nechce a přesto by měl rád recepty hezky ucelené, nabízíme tento soubor již hotový. Zatím jsou to soubory  na Sladké pečení a vaření,   Chleba a pečivo,  Zelenina a Veganské recepty v elektronické podobě. Na knihách v papírové podobě se velmi intenzivně pracuje.

E-knihy jsou vytvořeny tak, aby bylo možné je smysluplně tisknout ve formátu A5 či dvě strany na A4. Jsou vytvořeny pro čtečku s 6″ displejem a zobrazují se bez problémů v jakémkoli prohlížeči ve formátu pdf, včetně odkazů s proklikem na jednotlivé recepty.

Vzledem k tomu, že si lze všechny recepty opsat, pomocí tlačítka pdf natisknout do pc či překopírovat,  je tato  e-kniha a tedy i práce, která s knihou byla spojena, nabízena ke stažení za cenu, která je vždy u každé knihy.

Po objednání knihy dostane objednávající e-mail s pokyny pro platbu a po připsání platby na účet budou e-knihy neprodleně odeslány na uvedený e-mail, včetně dokladu o zaplacení v el. podobě.

Sladké pečení a vaření    –    cena 39 Kč

Kniha je rozdělena do několika kapitol – suroviny, náčiní, základní techniky, recepty, malý slovníček a rejstřík

Je to soubor o 134 stranách, je zde přes 120 receptů na sladké moučníky, sladká vařená jídla, zmrzliny, cukroví a sušenky. Recepty jsou upravené pouze na samotný recept, bez vyprávění a fotografií, ovšem pro zobrazení fotek hotového pokrmu či fotek z jeho přípravy lze u každého receptu kliknout na nadpis a pokud je soubor v přístroji s připojením na internet, okamžitě se dostává do daného receptu na webové stránce.

 

Pečení chleba a pečiva —– cena 19 Kč

Kniha je rozdělena do několika kapitol – jak to začalo u nás, suroviny, domácí kvas, náčiní a nářadí, recepty, rejstřík

Je to soubor o 49 stranách, je zde menší množství receptů na chléb kvasový i bez kvasu, na pečivo a především popsána kompletní příprava chleba a pečiva v domácím prostředí. Recepty jsou upravené pouze na samotný recept, bez vyprávění a fotografií, ovšem pro zobrazení fotek hotového pokrmu či fotek z jeho přípravy lze u každého receptu kliknout na nadpis a pokud je soubor v přístroji s připojením na internet, okamžitě se dostává do daného receptu na webové stránce. 

 

|Zelenina z Kopce  –  cena 59 Kč

Kniha je rozdělena do několika kapitol – suroviny, náčiní, základní techniky,podrobná specifikace zeleniny, včetně složení jednotlivých druhů.  Dále samozřejmě recepty.

Jedná se o velmi podrobnou zeleninovou kuchařku o 195 stranách, kde jsou kompletně posány jednotlivé druhy zeleniny, bez vyprávění a fotografií, čisté vařivo, ovšem pro zobrazení fotek hotového pokrmu či fotek z jeho přípravy lze u každého receptu kliknout na nadpis a pokud je soubor v přístroji s připojením na internet, okamžitě se dostává do daného receptu na webové stránce. Recepty v knize jsou řazeny podle druhů zeleniny, což velmi usnadňuje volbu receptu.   

 

Veganské recepty z kopceVeganské recepty z Kopce – cena 39 Kč

Kniha je rozdělena do několika kapitol – úskalí veganské stravy, suroviny, náčiní, základní techniky, recepty, malý slovníček, živočišná aditiva  a rejstřík

Jedná se o soubor  o 106 stranách. Je to soubor čistě veganskýoch receptů, jejichž část se již nachází i v ostatních e-knihách, část je pouze v této e-knize. Recepty jsou rozdělených do kapitol podle hlavních jídel zeleninových, hlavních jídel převážně bez zeleniny, polévek, salátů, pomazánek, sladkého a chleba a pečiva.  Recepty jsou upravené pouze na samotný recept, bez vyprávění a fotografií, ovšem pro zobrazení fotek hotového pokrmu či fotek z jeho přípravy lze u každého receptu kliknout na nadpis a pokud je soubor v přístroji s připojením na internet, okamžitě se dostává do daného receptu na webové stránce.

 

Objednávka e-knihy/knih zde

ff

 

 

 

117 Odpovědi to “e-recepty”

  • Jana:

    Dobrý den, Klárko,
    ráda bych si objednala kolekci 4 e-knih, ale bohužel přesměrování mi nefunguje.
    Můžete mi poradit?
    Děkuji
    Jana

  • proud:

    Zdravim a mam dotaz,lupnul jsem ty knizecky,specialne za kvasek a chleba jsem vdecnej,mliko mam ze statku:-),ale mlejn tady okolo nikde zadnej:-(.Njn:-). A ted proc pisu,jelikoz jsem lupnul ony knizecky a nenavidim prasule,protoze jsou nastrojem naseho otroceni,nepouzivam tedy ani banku v tazeni proti nim,presto si myslim,ze kus dobry prace je treba ocenit,mail jsem pridal a za knihy tedy zaplatim,ovsem nepujde to prevodem,ale prasule se daji i poslat,supnete mi prosim tedy adresu na mail,diky.A kdyz uz je tady tak krasnej web osvobozujici od zavislosti na marketech,dam vam tip na vyuziti casu pri vareni a cekani na nakynuti a podobne,co treba nebo http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/ , stran kde lze najit pravdu a premejslet o vlastenectvi a umravneni nasich „zastupcu“(vazalu bruselu a sobeckejch zlodeju),je vic,jen se porozhlidnout,uz jste napul cesty pri osvobozovani se ze stada,od ovcanu k obcanum,diky osamostatnovani se :-).

  • Jitka:

    Dobrý den, už se moc těším na mlékaře :-) od května je součástí naší rodiny 3 letá Jersejka Dorotka a od 25.7. i její dcerka Amálka – takže máme mlíčka že nevíme co s ním :-)
    dnes poprvé jsme dělali uzené sýry – jsou výborné, povedlo se nám to a manžel by se chtěl pustit i do složitějších sýrů :-)
    Já zase do chleba a ostatního vyření a pečení, proto jsem si stáhla všechny 4 kuchařky, večer zaplatím příkazem v bance, s dovolením počkám i na Váš mail ohledně mlékaře a už nám nezbude nic jiného než se těšit :-)
    Moc díky za Vaše stránky, dnes jsem na ně zabrousila poprvé a lituji toho, že jsem nepřišla dřív :-)
    Jitka

  • Kačí:

    Kláro, věřím, že časem budou i ostatní e-knihy v tištěné podobě. Obdivuji vás, jak všechno stíháte v dnešní uspěchané době.
    Přeji mnoho dalších úspěchů!!!!!!!

    Kačí

  • Kačí:

    HAHAHAHHAHAHHAHA :)))))))))))))))))))))))) tak se mi vaše recepty líbí a zaujaly mě, že jsem si nevšimla, že už je KNIHA vydaná :)))))))))))))) určitě si ji objednám i ve vázané podobě. ….a ty komentáře!!!!!!! ta se bude číst sama a produkty bude radost dělat :)))) Díííky Kačí

    • Nejprve díky moc za milé komentáře. Ano, je, ale jenom sýrová. Ostatní jsou stále pouze ke stažení jako e-knížky, nejsou editované, nejsou graficky upravované, na rozdíl od tištěné knížky, kde jsme si s tím dali fakt práci do hloubky :D. Mějte se fajn, jsem ráda, že se vám stránky líbí a pevně doufám, že budou i nadále. Ať se vám daří!

  • Kačí:

    Dobrý den, tyto stránky mi byli doporučeny paní,se kterou jsem se setkala v rehabilitačním ústavu. Slovo dalo slovo, a jak to tak bývá,probere se vše kolem jídla a receptů.
    Stránky se mi moooc líbí a divím se, že jste už nevydala tištěnou knihu, určitě by měla úspěch. Je moc pěkné, že se najde někdo s takovou trpělivostí a zkoušením, různých receptů a svých pokusů a navíc se o ně podělí s ostatními, za tak symbolické ceny jaké tady máte vy.KLOBOUK DOLŮ!!!!Dnes si každý nechá raději „výrobní tajemství“ pro sebe a snaží se to zpeněžit.Znovu před Vámi smekám!

    ……tak a ted jdu stahovat, zaslat příspěvek a UČIT SE nové věci a hlavně se radovat z nových produktů,
    a hlavně z toho jak jsem (SNAD) i šikovná :))))))))))))))))

    S přáním hezkého dne, Kačí

  • Anča:

    Díky za kuchařky :) Moc se mi líbí obě pečení.. Příspěvek zaslán.

  • Jana:

    Staženo: Zelenina…..+ Veganské recepty…., díky moc, penízky poslány a já jdu studovat a dělat si chutě :) .
    Mějte se krásně! Jana

  • Marci:

    Dobrý den paní Kláro,
    už nějaký pátek chodím na Vaše stránky a líbí se mi čím dál víc.Podle vašich receptů jsem začala péct chleba doma.Díky za e-recepty,stáhla jsem si všechny 4 knihy a peníze odeslala na Váš účet.Pokud by jste někdy vydala kuchařky v knižní podobě měla bych zájem.Hodně úspěchů a pohody v životě Vám přeji.
    S pozdravem Marci.

  • Myšpiš :-):

    Dobrý den, právě jsem zaplatila a hned si stáhla všechny kuchařky. Vaše stránky sleduji už dlouho, ale dnes to na mě přišlo a budu taky konat a vařit a tvořit … :-).
    Moc se mi líbí, co děláte a děkuji Vám za to! :-)
    Nesmírně Vám fandím a přeji mnoho zdaru a štěstí ve všech Vašich dalších počinech :-). Jste úžasná! :-) :-)
    Posílám krásný pozdrav z Vysočiny :-).
    M.P.

  • nukix:

    Recepty na jednom místě. Děkuji, stáhl jsem si tři knihy. Jen se omlouvám, nejsem vegan. Kdyby jste tam Klárko měla nějaké recepty s kouskem masa…. jsem totiž milovník masa a zvláště toho bílého. Kuřecí, králík, morka, ovárek právě vytažený z kotle a s čerstvě nastrouhaným křenem, čerstvý, měkký chléb s kmínem k tomu. Nechci se někoho dotknout, jsem prostě všežravec. Děkuji za Vaše stránky, které jsem našel jen náhodou, to při hledání informací o bylinkách. No jo, pátý křížek na krku, je potřeba o sebe trošku pečovat a myslím, že bylinky jsou ta pravá volba. Používám je hlavně jako neutralizér při přípravě jídel z bílého masa. Mějte se pěkně a jen tak dál. Petr.

  • Moc děkuji, stáhla jsem si všechny a peníze jsou již na cestě :-) Jste prostě faaakt skvělá :-D gratuluju

  • Jitka:

    Dobrý den.
    Stáhla jsem si tři knížky. Peníze posílám na váš účet.Na vaše stránky jsem narazila náhodou a musím pochválit. Recepty jsou perfektní.Děkuji

  • katka1:

    Zdravím, stáhla jsem z kopce 3 knížky, korunky už se kutálejí správným směrem. Díky, Katka.
    A těším se na tu sýrovou :-)

  • kupicek.mar:

    Už se moc těším na „knížečku“ o sýrech. Doufám, že to bude „co nevidět“.
    Pak si stahnu i ostatní knihy a zaplatím najednou.
    Rozumím tomu tak, pokud přídáte nové recepty, přidáte je i do knihy a pošlete novou verzi na email?
    To pak asi nemá moc cenu si knihu tisknout, nejlépe na flashku a mít PC u sporáku…???
    Jste úžasní, jak to všechno zvládáte. Moc fandím takovému stylu života. Díky moc za Vaše stránky.
    Ať dobře usušíte seno, teď bude hezky… Taky sušíme Markéta

  • Kristýna Dvořáková:

    Dobré odpoledne, stáhla jsem si sladké recepty a peníze jsou na cestě. Moc děkuji.
    Pokud se pustíte do tištěné knihy s recepty, dejte vědět. Mám tu papírovou formu radši :-). Kristýna

  • Lenka:

    Zdravím, nadchla mě Vaše výroba sýrů ve škole minulý týden a dnes jsem si stáhla recepty na Chleba a pečivo. Peníze jsou na cestě na kopec :-)), děkuji.
    Lenka z podkopce

  • vlasta:

    Dobry peniažky za knihy pošlem čoskoro sú úžasné!!!

  • evanko:

    Dobrý den,
    stáhla jsem si Veganské recepty, peníze už jsou na cestě. Děkuji a přeji krásný den:-)

  • Jana:

    Krásný večer,stáhla jsem si dvě publikace,penízky zasílám. Děkuji za úžasné zajímavé stránky,jsem ráda,že jsem vás objevila :-)
    Jana

  • Marcela:

    Staženo, hned posílám peníze a moc se těším na vaření…. Jinak se přikláním k ohlasům přede mnou, myslím, že i v papírové podobě by měly tyto knihy jistě úspěch. Jinak přeji ať se Vám vše daří a nám čtenářům ještě mnoho pěkných chvil s vámi, Marcela

  • Růžena:

    Dobrý den Klárko,penízky jsem poslala a za knížky moc moc děkuji,jsem nadšená a šílená pekařka chleba s vegany v rodině.Ať se Vám daří,máte můj velký obdiv!Přeji hezký den,Růža

  • Marion:

    Klárko, moc moc se přimlouvám, nedalo by se zkompletovat zpracování mléka, výroba sýrů? Mám nyní možnost brát mléko od malého farmáře poblíž a kozenka už bude taky brzy dojit a zkoušíme už kde co, vaše recepty a typy jsou geniální, ale pořád mě děsí, že vypadne internet a já budu mít něco rozdělaného a co teď…, takže bych si to ráda stáhla, zaplatila a vytiskla.
    Jinak se vrhám na stahování těch co jsou, DĚKUJI!!!

    • Marion:

      Stačí, když za všechny publikace zaplatím v jedné částce?

      • Marion:

        Omluva, už jsem si to přečetla pořádně.;-)

        • Marion, vydržte, slibuju, že jen chvíli, je to na spadnutí. Tady ukázka, že si nevymýšlím :) https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=702589086446414&id=178111995560795

          • Marion:

            To budu skutečně vděčná a určitě nejen já.:-) Je to asi tři týdny, co jsme doma poznali chuť mléka. To myslím zcela vážně, protože to co se prodává v obchodech nemá s mlékem moc společného, tedy nikdy jsem nekupovala předražená pseudobio mléka, ale i tak… No a při pečení a vaření, to je vážně rozdíl. nedá se to srovnat. Do čeho naliju domácí plnotučné mléko to je prostě tisíckrát lepší, to samé vlastní vejce, naše slepice celý den běhají po zahradě, hrabou se v hnoji/kompostu, dostávají pšenici, syrovátku, co odkapu z jogurtu nebo tvarohu (mimochodem jednu slépku nám vyléčila ;-)) naše vlastní brabory, kukuřici, a vše co zbude z kuchyně… No a snáška je u lońských kusů 100% u letošních zatím 80%, ale stoupá to.;-) prostě to má všechno svoje kouzlo. Není nad to, když to člověk dělá sám a poctivě, leč si okolí klepe na čelo…:-D A díky těmhle stránkám jsem napekla luxusní celozrnné vánoční cukroví. No a díky Horsmanovi (časopisu) jsem se k nim nedávno vrátila a objevila tolik receptů na sýry, že to prostě musím zkusit.;-) Takže já vážně děkuji.
            P.S.: Kdyby se vám chtělo sesmolit článek o zatahávaní koní, tak by se taky šiknul, nás to v létě čeká…:-D Vůz se už rýsuje.

  • Marťaska:

    Dobrý den,

    právě jsem si stáhla 3 knížky a odeslala penízky. Pro sebe Pečení chleba a Sladké pečení a pro bráchu Veganské recepty…je to vegetarián a pořád shání a zkouší nové recepty. Myslím, že mu udělám radost. Děkuji za tak krásné a přehledné recepty!

  • Miru:

    Dobrý den, Kláro,
    stáhla jsem si knížky a poslala penízky. Moc děkuji, úplně jste mě nadchla. Zkoušela jsem jogurt a chystám se na domácí seitan. Tak snad to dopadne. Akorát s kváskem stále bojuji :-) Ať se Vám daří.

  • Bobeš:

    Dobrý den
    V televizním pořadu Cestování s kuchařem jsem viděl v čínské kuchyni jak obratně dělají tažené nudlea docela mě to uchvátila jejich výroba.Proto bych rád znal jejich recepturu na výrobu těchto nudlí.Všem Vám moc děkuji .
    Bobeš

    • Anonym:

      Pro výrobu tažených asijských nudlí je nutná jedna speciální ingredience KANSUI – roztok který obsahuje: uhličitan sodný, uhličitan draselný a malé množství fosforečnanu sodného.
      Vedlejším efektem tohoto přípravku je zlepšení chuti a barvy, ale hlavní důvod, proč se do těsta přidává, je že vytváří alkalické prostředí, které má za následek nastartování chemických procesů v těstě vyúsťujících v extrémní tažnost. Bez navození alkalického (zásaditého) prostředí v těstě se tažené nudle nedají vyrobit. V Asii se Kansui dá koupit běžně, v Evropě ve větších městech v čínských čtvrtích také. V ČR možná někde u asiatů.
      Jediné, co se dá u nás bez problémů sehnat je UHLIČITAN SODNÝ neboli lehká soda, prací soda, kalcinovaná soda, bezvodá soda. Dá se koupit v drogerii jako soda na praní – používá se na namáčení prádla pro změkčující účinek. Je ovšem důležité, aby byla čistá.
      Proto existuje ještě jeden způsob, jak si lehkou sodu vyrobit doma z jedlé sody – HYDROGENUHLIČITANU SODNÉHO neboli sody bikarbony (běžně dostupná v obchodech).
      Je zde využita poslední fáze Solvayovy metody výroby lehké sody. Solvayova metoda spočívá v reakci roztoku NaCl + amoniaku + CO2 za vzniku hydrogenuhličitanu sodného (soda bikarbona), ze kterého se následně tepelným působením vyrábí uhličitan sodný (lehká soda).
      Domácí metoda spočívá v tepelném záhřevu – pečení jedlé sody bikarbony rozprostřené v malé vrstvě na pečícím papíře v troubě při teplotě zhruba 200°C (max. do 250°C) po dobu asi 1 hodiny. V dobře uzavřené skleničce se dá skladovat delší dobu.
      Přídavkem lehké sody do těsta se dá dosáhnout celkem dobrých výsledků tažnosti. Takže drahá italská semolina není nutná. Moukou to způsobené není, vzhledem k tomu že v Asii se používají různé typy od mouky. Například viz. zde http://cooking.stackexchange.com/questions/28164/can-i-substitute-baking-soda-for-kansui-powder Také si můžete ve vyhledávači zadat baked baking soda.

    • Dobrý den, děkuji za hezký dotaz, předávám na místo, kde to bude vhodnější, přímo pod recpet na tyto nudle. Děkuji za pochopení a přeji hezký den

      https://conovehonakopci.cz/?p=5489&cpage=1#comment-209038

  • Kačula:

    Tak jsem stáhla knihu s recepty Pečení chleba a pečiva a poslala penízky. Konečně jsem našla co jsem hledala. Pečivo pěkně pohromadě. Taktéž obdivuji Vaše nadšení pro věc. Já si připadám jako úplný břídil, jak nestíhám a večer padnu za vlast :D

  • evaz:

    Dobrý den, dostala jsem se k Vám oklikou přes jiný web. Stáhla jsem si 3 knížky a poslala penízky s díky za Vaše stránky, jsou pro mě velmi inspirativní! Děkuji, E.

  • Ertemah:

    Dobrý den,
    penízky jsem teď odeslala, se zpožděním, Vaše stránky jsou super a moooc díky za ně! ;-) S kváskem začínáme, pár receptů máme za sebou, taky bydlíme na kopci ;-) V Neděli si jedeme pro holandské kozičky, takže se budou moc hodit i Vaše reepty ke zpracování výrobků z mléka ;-) Brzy na to budou následovat slepičky, a v květnu si pojedeme pro fenečku Aljašského malamuta ;-) Nějak se tu začínáme usazovat ;-) Ať se Vám moc daří, s pozdravem Eika Hloušková+

  • Ertemah:

    Dibrý den,
    penízky jsem teď odeslala, se zpožděním, Vaše stránky jsou super a moooc díky za ně! ;-) S kváskem začínáme, pár receptů máme za sebou, taky bydlíme na kopci ;-) V Neděli si jedeme pro holandské kozičky, takže se budou moc hodit i Vaše reepty ke zpracování výrobků z mléka ;-) Brzy na to budou následovat slepičky, a v květnu si pojedeme pro fenečku Aljašského malamuta ;-) Nějak se tu začínáme usazovat ;-) Ať se Vám moc daří, s pozdravem Eika Hloušková+

  • KaCaBa:

    Dobrý den, taky s několika denním zpožděním děkuji za recepty, peníze jsem poslala, snad už dorazily. Krásny víkend všem :-)! Katka

  • Stela:

    Dobrý deň, práve som si stiahla 3 Vaše knihy- sladké pečenie, chleby a zeleninu, a veľmi sa z nich teším, sú naozaj inšpirujúce.
    Zároveň som urobila príkaz na úhradu.
    Prajem Vám úspešný a podnetný nový rok 2014!

  • Dagmar:

    Dobrý deň, aj ja by som si rada stiahla Vaše knižočky, ale medzinárodný bankový prevod stojí oveľa viac ako všetky knižky dohromady :) Veľa zdaru! Super stránka ;)

    • Skákule:

      Milá Dagmar, koukněte ještě jednou, je možné platit i na účet ve slovenské Fio bance, tedy pokud se nacházíte na Slovensku, případně pokud máte účet v nějaké slovenské bance.

  • Hana:

    Díky za kuchařky, objevila jsem kouzlo celozrnné mouky teprve nedávno. Tak se mi bude lehčeji experimentovat.
    Penízky posílám a přeji pěkné svátky.

  • janarei:

    Milí „Nakopci“,objevila jsem vás -jistě ne náhodou-teprve 19.11.a teď nedělám skoro nic jiného,než že listuji,pročítám,klikám,usmívám se a je mi s vámi dobře.Teď jsem si stáhla všechny knihy, ihned poslala částku a moc děkuji za tuto možnost.Variabilní symbol jsem tedy napsala : 1234567890,snad je to v pořádku.Hledala jsem už nějakou dobu ucelenou kuchařku bez masa a teď ji mám.Recepty jsou báječné,vesměs jednoduché,až na některé pečené sladkosti,ale ty moc nedělám.Jídla jsou rozmanitá,“zezahradní“krásně vypadají,2 už vím,jak chutnají a na ostatní se těším.Letos jsem na zahrádce neměla dýni,ale příští rok určitě budou,protože to,co s dýní umíte Vy,je nádhera.Vloni jsme se přestěhovali s hl.města na venkov,trochu pod kopec a vaše kuchařky sem dokonale zapadají,děkuji moc a těším se na další procházky u vás „Nakopci“

  • Šaruš:

    Moc děkuji za Vaše stránky, na které chodím pravidelně čerpat radost a nápady, všichni jste úžasní!
    Stáhla jsem si recepty a příspěvek zaslala. Snad bude vše v pořádku :-)
    Díky a přeju všechno dobré

  • Katka:

    Dobrý den, Kláro,
    už před delší dobou jsem Vám poslala penízky za všechny kuchařky z Kopce a teprve teď se jimi všemi prokousala. Jsem úplně nadšená! Jsem výživová poradkyně, a tak vím o každé dobré kuchařce na trhu (hlavně alternativnějšího zaměření), ale ty vaše jsou úžasné, lidské, originální a přitom tradiční! Už teď bych je nedala za nic na světě! Moc za ně díky, i za Váš styl života, kterým ukazujete cestu dalším nadšencům!
    Předem moc díky za všechny aktualizace! :-)
    Krásné dny přeju!
    Katka

  • peťa:

    Hezký den, včera jsem poslala na účet dobrovolné děkovné :), dnes stahuji recepty. Velice se těším na jejich ochutnávky a mockrát děkuji za všechnu práci, která sbírkám receptů předcházela ;)!

    Ať se Vám daří!
    ph

  • Irena:

    Diky za inspiraci… stahla jsem si recepty, penize jsou na ceste… preju hodne energie do dalsiho tvoreni :)

  • Martina:

    Mockrát děkuji za tyto krásné stránky, čeká mne první pokus pečení chleba :-)
    Knihu o pečení chleba jsem si stáhla a korunky by měly zítra dorazit.

    Získali jste další věrnou čtenářku vašeho webu. Děkuji. Martina

  • IvaP:

    Dobrý den,

    již delší čas moc ráda navštěvuji vaše stránky, občas zkouším recepty a díky Vám jsem začala i pravidelně péci kváskový chléb. Návod na něj nemá chybu. Nyní jsem si stáhla recepty a poslala penízky. Děkuji za vše a držím Vám palce. Přeji krásné jaro (snad už konečně dorazí).

  • Dobry vecer, krasne stranky, prave zacinam s kvaskovym chlebem, uz probehl muj 1. tak moc dekuji za inspiraci, stahuji peceni chleba a platba je na ceste

  • dandyska:

    Přeji Krásný večer, kuchařky jsem si stáhla a mockrát za ně děkuji. Penízky jsou na cestě, tak doufám,že převod proběhne hladce. Ještě jednou děkuji a budu se těšit na další inspiraci. Daniela

  • daforo:

    Dobrý den,peníze jsem převedla,tak teď už jen donutit manžela,aby mi recepty vytisknul ;). Jak už tu někdo psal,částka je zaokrouhlená,protože si to zasloužíte. Díky moc a zdravím Lucka

  • VeronikaP:

    Zdravím Na kopec, dnes jsem stáhla a odeslala platbu za všechny knížky. Moc děkuji nejen za ně, ale i celkově za tyto stránky! :-) Pěkný den, Veronika

  • Šárka:

    Dobré ráno,
    Vaše stránky jsem objevila teprve nedávno a jsem naprosto nadšená jak z receptů, tak Vašich vtipných komentářů. Nejsme vegani a k vegetariánství se zatím tak nějak blížíme, proto moc děkuji za skvělé nápady, jak na to jít „od lesa a bez masa“ :-D Poslala jsem příspěvek na knihy, moc Vás zdravím a na to vaření se těším, jako už dlouho ne :-) Děkuji!

  • Honza:

    Zdravím,
    mám malou připomínku k e-knihám. Chtěl jsem si je vytisknout a svázat ( je to praktičtější než počítač). A mám dvě připomínky:
    1)zrcadlové okraje – tak aby byla možná vazba
    2)čísla stránek – buď souvisí s 1), nebo je přendat do středu stránky.

  • Kabo223:

    Dobrý večer, nevím jak je to možné, ale teď jsem chtěla poslat penízky za dvě knihy, které jsem si stáhla, ale systém mi nechce platbu vzít, prý špatné číslo… je to správně? 2300150755/2010, automaticky se napíše pomlčka 2-300150755 a ikdyž ji odstraním tak se opět vrátí…

    • Dobrý večer. Nejpve – moc děkujeme. Ano, číslo je správné a je to divné, že ho systém nevezme. Je to fio banka a číslo je skutečně 2300150755 / 2010 Hezký večer K.

  • Dnes jsem poslala penízky za další dvě kuchařky…Zeleninovou a Veganskou…děkuji za inspiraci a přeji hezký den na kopec…Magda

  • Díky moc za recepty! Moc ráda podle Vašich stránek vařím, tak PDF poputuje do Kindla a nebudu se muset neustále prohrabávat internetem nebo vytištěnými papíry. :)

    A děkuju i za nápad – dlouho jsem přemýšlela, jak trochu podpořit to, co umím (a dělám), a tenhle způsob nabízení knížky k prodeji je mi velmi velmi sympatický. Sice mi nedávno vyšla knížka papírová, ale když jsem se s nakladatelstvím bavila o elektronické podobě, stála by skoro stejně jako ta papírová – a to se mi nelíbí. A tak to rozsekám na jednotlivé kapitoly, témata proberu trochu víc do hloubky a šup s tím na své stránky. :)

  • Přátelé,
    sháním „recept“na perníkové koření ingredience
    znám ale poměr jednotlivých složek mě chybí.Pomůže mi někdo.
    Děkuji Zdeněk

  • Děkuji všem za zaslané příspěvky za knížku a dnes si dělám radost já a pan domácí mi objednal to, co mi zásadně chybí :-). Těším se na pesta, těším, těším :)

  • Lucie:

    Dobrý den,
    právě jsem hledala způsob, jak zavařit dýni bez chemie (a nejlépe i cukru) a náhodou jsem zabloudila na Vaši stránku. I když jsem zatím svou odpověď nenašla, úplně mě nadchly Vaše jednoduché a přitom přírodní recepty (a to jsem jich zatím přečetla jen pár). A Váš smysl pro humor a forma, jakou recepty píšete i komentáře a historky, jimiž je prokládáte, z toho celého dělají velmi milé, poutavé a nekuchařkové čtení…
    Hned si jdu Váš web uložit do oblíbených, stáhnu si Vaši knížku a večer (až bude klid), Vám pošlu platbu. (a třeba i tu dýni objevím :-) ).
    Děkuji za Vaše zkušenosti, které s námi sdílíte a už se těším, kolik nového se od Vás naučím :-). Přeju krásný barevný podzim. Lucie

    • Milá Lucie, já děkuji Vám! Díky moc jak za milá slova, tak za příspěvek a přeji krásný den.

    • majhol:

      Náhodou jsem zabrousila na tyto, mě zatím neznámé stránky, opravdu je zde moc zajímavých a jednoduchých receptů. Upoutalo mě Vaše hledání nakládání dýně bez konzervantů a pokud možno i bez cukru. Jedno řešení mám odzkoušené. A je to dýně nastrouhaná na hrubém struhadle a kvašená jako zelí jen se solí, kmínem a troškou cukru na nastartování kvasného procesu. Po vykvašení naplním sklenice a steriluji jen krátce na 85st. Používám k vaření příloh k různým jídlům. Vaření už probíhá velmi krátkou dobu. Zdravím majhol

  • vrbecka:

    Dobre rano,vyborne knihy,výborná cela vaše stránka, jsem moc rada,ze toto píšete Knihy jsem si stáhla ,platbu zaokrouhlila jako dík za vse a prosím o stále pokračování !

    • Dobrý den, já velmi děkuji! To je ovšem celkem zásadní zaokrouhlení. Pevně doufám, že Vás recepty nezklamou. Baví mě to baví, je to hezký odpočinek a tak zatím se těším na další dva články, o česneku a oleji, neboť dnes se povedlo díky lisu na olej bezvadné arašídové máslo. Začíná také více času – zima je vždy pro stránku přívětivá. Krásný večer a ať se daří!

  • dagmara49:

    Dobrý večer, tak jsem si taky stáhla vaše recepty a poslala platbu. děkuji Dagmara

    • Dobrý večer, já velmi děkuji. Pevně doufám, že se vám budou recepty líbit. Ještě jednou děkuji za příspěvek a budu se snažit :-)

  • Marek:

    Dobrý večer,

    právě jsem si stáhl Vaše recepty a zároveň provedl platební příkaz. Děkuji :-)

  • Evak:

    Dobrý den, díky kamarádce jsem objevila Vaše skvělé stránky. Před chvílí jsem si stáhla Vaše kuchařky a těším se, až se do nich začtu a pak i uvařím. Děkuji.

  • astro007:

    Super knihy, skvělé stránky! Včera jsem pekla podle Vás celozrnné rohlíky a jen se zaprášilo! Držím palce ať se daří.

  • petromilla:

    Díky moc za knížky, ráda podle vás vařím i peču.

  • Martina:

    Děkuji za knihy,recepty i drahocenné rady.

  • borat02:

    Tak jsem si stahnul knížky, a platbu jsem trochu zaokrouhlil. Vždyť si to zasloužíte :)), a je to na dobrou věc.
    Díky.

  • ester:

    Mnohokrát děkuji za knihy i inspiraci

  • hanaka:

    Tak zelenina mě přesvědčila :-) A protože by mi to přišlo takové neúplné, tak jsem si nakonec stáhla všechny 3 soubory, navíc o víkendu byla cuketová buchta a povedla se výborně. Díky moc!

  • Barka:

    Přeji dobrý večer,
    před měsícem jsem objevila Vaše stránky a už jsme dva recepty vyzkoušeli. Domácí tofu a kečup. Obojí výborné. Jen u kečupu jsem nakonec vše pasírovala (máme doma fajnofky). Z vaší souhrnné kuchařky jsem nadšená, ráda si stáhnu a pošlu Vám také nějaké penízky:DDDDDD Koukám, že plno komentářů Vás vyzývá k tištěné podobě. Zabývám se grafikou i úpravou knih, pokud byste chtěla, ráda Vám pomohu. Jsem momentálně na mateřské dovolené. Ale nenutím, nebojte:DDDDDD
    Ještě jsem se Vás chtěla zeptat, jestli nemáte nějaký osvědčený recept na jablečná povidla? Děkuji a moc zravím Bára

    • Dobrý večer, díky moc. REcept na jablečá povidla, – dělám úplně obyčejně, jablka poctivě loupu, vyjádřím a pak vařím a vařím a vařím – přidám tedy cukr. Musí být vyvařená mnohem víc než přesídávka.

  • Dobrý den, i já si dneska stáhla kuchařinky, peníze posílám obratem…Na blog Na kopci….se dívám, s drzostí sobě vlastní, skoro každý den a obdivuju všechno, co se tam děje i způsob života…moc vám všem fandím Milada Milky

  • Jakub Bukáček:

    Díky, knihu o zelenině jsem si stáhnul a penízky rád poslal. Jen tak dál.

  • Míša:

    Milá Kláro,
    jedno dítě u babičky, druhé tvrdě spící mě konečně dalo dost času zaplatit a stáhnout si oba Vaše „paperbacky“. Jsem úplně nadšená z toho co tady děláte. A pak že to prý nejde. Nechat něco takhle na webu a dát jen účet a přibližnou cenu. Nevím, kolik z těch lidí, co si knihu stáhlo, ji i zaplatilo – to se ve Vaší statistice nepíše – ale věřím, že většina. Moc na Vás myslím. A nevím, jak to vše vyjádřit slovy. Snad jen „Děkuji za to že jste a za to co vše (pro nás) děláte.“
    Míša

  • grensiz:

    poslal jsem vám za deset knih, pár lidí už si ode mne vzalo kvásek, tak jim chci dát i vaši e-knihu pro další pečící inspiraci :)

    • No nene, to není ani možný :-). Díky a uctivost. Nicméně – pošlete mi na mail my@conovehonakopci.cz jejich e-maily, pokud budete chtít a já jim tam budu posílat aktualizace. Když už mají dárek, tak ať se vším všudy :).A hezký den.

  • Tak jsem si dnes konečně stáhla obě knihy…recepty znovu pročítám…kvásek přikrmen a připraven na zítřejší „šichtu“…
    Moc děkuji nejen za skvělé recepty, ale i za velmi čtivé úvodní články, plné vtipu a moudrosti zároveň…chodím k vám na kopec denně a vždy se těším na novinky…díky…Magda
    PS: Penízky jsem odeslala

  • Barka:

    Díky moc za knihy, ještě jsem je nestihla řádně prostudovat,ale už teď vysekávám poklonu! Penízky jsem samozřejmě poslala. Přeju hodně zdaru!

  • fg:

    jak zaplatit ze slovenska? paypal? protoze zaplatit vam za vase dve knihy klidne i 3E problem nemam. ale mam opravdu problem s tim, nechat dalsich ~10E parazitum v bance za „mezistatni prevod“

    • Zdravím, díky za zájem a bohužel paypal nemáme. Nepodporování bank chápem. Hezký večer K.

      • Kytka:

        Fio je propojená se svou slovenskou sestrou tak, že zákazníkům ze Slovenska by mělo stačit zaplatit na vaše číslo účtu se slovenským kódem FIO banky 8330 namísto českého 2010 – peníze dojdou na účet už převedeny z eur na koruny (předpokládám, že jde o účet vedený v korunách) a ten, kdo je posílal, platí jen za běžný platební příkaz v rámci Slovenska, podle sazebníku své banky (pokud má taky Fio, tak by to měl mít dokonce zdarma). Je to jedna z výhod této banky. Takže doporučuji pro slováky určit cenu v eurech a doplnit toto slovenské číslo účtu 2300150755/8330

  • Michaela:

    Výborný nápad. Recepty vyzkouším, knihu jsem si si stáhla a vzápětí zaplatila. Děkuji a moc vám fandím. Kdyby vyšla v papírovém provedení, hned si ji koupím. :-)

  • Knihy jsou moc fajn. Už se těším na Výrou sýra a dalších mléčných výroků.
    Petr

  • Díky moc všem, kdo napsali milé komentáře. Každá zpětná vazba je moc fajn a také velmi děkuji všem 28 lidem, kteří nás podpořili finanční částkou za stažené e-knížky. Je to milé. Pro ty, kteří mají rádi statistiky, pro mě překvapující údaj – obě knížky dohromady si za první měsíc stáhlo 611 lidí. Netuším kterých lidí, nevím zda je knížka zklamala či nikoli, ale díky za tento zájem.
    Snažím se i kvůli sobě nyní pracovat na kompletní kuchařce všech jídel, zeleninových především, ale práce mnoho, proto trpělivost na místě – hlavně moje :).

  • H. Muzikářová:

    Musím tuhle pidiknížku pochválit, konečně se mi s její pomocí povedli dva krásné kváskové bochníky! Jupíííí!!!! Díky!!!

  • kaczka:

    díky za chlebovou osvětu v kostce a hlavně za dodání elánu do pečení (v minulých dílech).já mám omezené podmínky, pouze obyčejný plech a el.troubu, ale po roce od počátku experimentování s kvasem jsem to konečně vychytala. nevím, zda bude odkaz fungovat, ale zkusím to: https://picasaweb.google.com/109221843804314559342/CHLEBAZZITNEHOKVASUEXPERIMENT?authkey=Gv1sRgCPTWutbiwt6kTA#5763853555868346530
    jde vždy o celozrnný špaldovo-žitný chléb
    pěkný den

  • zememeric:

    já sem ted koukám jen z tabletu, a tak si to stahnu, až budu na PC, abych to rovnou zaplatil- a jen Vás obdivuju, že i v létě pravidelně aktualizujete stránky. Až budu za pár dní na té stolové hoře kousek od Vás, budu na Vás myslet. Dík za to, co děláte.

  • Radka Ardolfová:

    Milá Kláro, nedávno jsem objevila Vaše stránky a hned zkusila vykouzlit kvásek, zatím vypadá velmi slibně. Celé stránky mne naprosto nadchly a za recepty jsem doslova šťastná – tvaroh, chleba, sýry, atd. Také proto jsem si před chvílí kuchařku koupila a musím se přidat k ostatním, že v papírové podobě bych ji vlastnila také velmi ráda. Moc obdivuji Vaši činorodost, hezký den, Radka A.

  • PeBr:

    Moc Vám fandím, nejeden recept jsem podle Vás již vyzkoušela a v případě vydání knížky v papírové podobě bych neváhala a hned si ji koupila. Tu elektornickou podobu ihned objednávám! :-)

  • Dagmar:

    Obdivuji vaše nadšení do všeho, i přes tolik práce stíháte tolik věcí, všechno si dokumentovat, vtipně zapisovat a vaše recepty jsou perfektní. Opravdu myslím, že by se v papírovém vydání s fotkami vyjímaly…

  • Lunicka:

    Já se stejně divím, že jste si ještě nevydala svoji vlastní knihu v papírovém provedení:o).Máte úžasné a zajímavé recepty a nepochybuju o tom, že by měla úspěch. Zvláště u čtenářů Vašich stránek. S přáním krásného dne, Luna

Přidejte komentář