Komentáře
Prima napad s temi kucharkami.
Ja mam misto kucharske knihy tenhle blog:)
Jen bych lobbovala za Lahodne bezmase vareni krok za krokem.
Slovo delikatni jednak IMHO neni ekvivalent delicious a druhak to ve me vzbuzuje predstavu dam pri odpolednim the, jak delikatne uždibuji jednohubky a kolacky Se zvednutymi malicky.
Jednoznačně ! změněno díky.
[1]: na obálce knihy je napsána formule o tom, jak se nesmí kniha kopírovat atd. Je tedy jednoznačně jasný, že s mým anglickým překladem to budou recepty vzdáleně inspirované touto knihou….
Zajimalo by me, co ev. rikas na Biokucharku Hanky Zemanove? Neni zcela vege – pouziva i biomaso. A pomerne dost operuje úprave certifikovanymi bioprodukty, coz te myslim drazdi
[4]: Jsem tak trochu kuchařkový analfabet )), nové nekupuju, vařit jsem se učila pomocí Sandtnerové , takže tuhle biokuchařku neznám. Mám kuchařský knížky víceméně jen jako inspiraci. Z každého receptu mi stejně nakonec vznikne vlastní produkt, mám nějakou obsesivní potřebu každý recept změnit po svém ,alespoň malinko
Ad přirozené potraviny – to je podle mě jasný, proto žijeme tak jak žijeme, přirozený potraviny samozřejmě upřednosťnuju. S bio už mám trochu problém
Mám jen trochu problém s tím, že ne vždy je jasné, kdy je bio především certifikát a kdy suroviny , ale nedráždí mě to spíš taková vnitřní nedůvěra ke všemu, v čem se odráží ekonomika