Knihy
e-knihy Domácí mlékař
FB skupiny

e-knihy

Domácí mlékař

Archivy
Rubriky
Knihy
Domácí mlékař
Kurzy pečení chleba

Domácí mlékař

Jaro je super!!! a právě začalo. Ono možná ještě skončí, ale teď si tu iluzi nenecháme vzít. Šla jsem dnes s dětma zkontrolovat schránku a po cestě, na naváté cestě, kde oni šly po povrchu se mně nepěkně tázaly, proč já se tak bořím? A pak ještě přidaly, že do těch děr po mně by se daly sázet stromy !!!! Ještě, že mě ten osobní design tolik neužírá :)))

Kdysi jsme byli často ve styku se známým, který poslouchal jen jednoho muzikanta. Petera Hammilla. Tehdy, mladí a hloupí jsem se bavili jeho jednostrannou hudební zaměřeností. Škoda, že člověk mnohé pochopí až po vlastní zkušenosti, prostě zpětně.

U nás pan domácí seče s Jirkou Schmitzerem, oře s ním, seje , tahá dříví – prostě u všeho je Jirka Schitzer, nebo alespoň jeho zvěčněná forma na mp3 a to už dost dlouho – mohl by už zase něco nahrát, pro nás  – Schmitzrozumenty. (Abych byla spravedlivá, občas Schmitzera vystřídá- to není správné slovo – občas doplní na přeskáčku neustále hrané skladby  Vivaldi a Vltava .-))).

Je tedy nabíledni, že nás jeho písničky nějak zásadně oslovují, ale tahle jedna, ta nás neoslovuje, to je naše rodinná hymna –  do slova a do písmene…. Jiná verze bohužel nelze sehnat, takže videa se tento článek netýká – je to jen doplněk k textu a hudbě.

4 Odpovědi to “Naše hymna”

Přidejte komentář