Knihy
e-knihy Domácí mlékař
FB skupiny

e-knihy

Domácí mlékař

Archivy
Rubriky
Knihy
Domácí mlékař
Kurzy pečení chleba

Domácí mlékař

Kniha Domácí mlékař

Protože se blíží Vánoce a Domácí mlékař se může stát pro někoho žádaným dárkem, a protože sami chceme také nějaké povyražení, něco si počíst, něco se dozvědět od vás, vyhlašujeme předvánoční soutěž o 3 ks Domácího mlékaře.

Náplnit možnost výhry knihy bude velmi jednoduché. Stačí navštívit fórum, konkrétně dvě vlákna

a přidat příspěvek. Jak prosté.

  • Stačí založit si vlastní mikroblog a vložit do něj smysluplný příspěvek, který ovšem nemusí být hned hotový sýr, může to být i představa o svém prvním sýru :) – pevně doufáme, že dojde naplnění.
  • Nebo vložte recept na sýr, který je váš osvědčený – respektujte prosím copyright, nekopírujte prosím recepty, pište recepty tak, jak jste podle nich udělali sýr a pokud je to recept z knihy nebo z jiné webové stránky, ze které jste tento svůj recept dělali, citujte prosím zdroj a autora – vždy se pokuste citovat originálního autora, nikoli už plagiátory :). Můžete také s patřičnou citací přeložit recept na sýr, který jste převzali z cizojazyčné knížky nebo webu.
  • Nebo pouze do jednoho ze těchto dvou vláken smysluplně reagujte. Možná byste se divili, kolika lidem pomůže váš dotaz, resp. následná odpověď někoho na něj, který jste se báli položit. Takových je mnoho a otázka zůstane neozodpovězena.

Celá soutěž potrvá do neděle 20.12. včetně, aby knihy výhercům stihly dojít ještě do Vánoc.

dscn0009ok

Do fóra se zaregistrujte, aby bylo jasné, kdo příspěvek podal a registrujte se prosím pod existujícím e-mailem, jinak vás následně nebude možné kontaktovat.

Těšíme se na vaše příspěvky, fotky vašich sýrů, případně dotazy ve fóru.

Právo vybrat tři přispěvatele si necháváme pro sebe a výsledek sdělíme neprodleně, 21.12. ráno.

18 Odpovědi to “Předvánoční soutěž o knihu Domácí mlékař”

  • Rossali:

    Kniha tu byla jako blesk, moc děkuji! Zatím jsem ji prolétla, přemýšlela jsem v budoucnu o kozičkách, ale po tom co jsem tam četla to ještě promyslím :)
    Jinak je tam opravdu všechno, co určitě zkusím tak máslo a mascarpone. Díky moc a hezké Vánoce! :)

    • Jsme moc rádi, že dorazila už dnes, snad i ta poslední dorazí kam má. Krásný večer a krásné Vánoce i Vám.

      • paja2:

        Tak už Domácí mlékař dorazil i ke mně:). Mockrát děkuji za knihu i za věnování! Zatím jsem stihla převážně jen prolistovat a přečíst pár receptů, knížka je krásně přehledná a je tu opravdu všechno! Už se moc těším, až jednotlivé recepty vyzkouším!

  • mecoun126:

    Dobrý den na kopec,
    zásilka dorazila v pořádku, děkuju moc za požehnání a podporu při výrobě domácích sýrů.

  • Jak jsme slíbili, vkládáme výherce tří knížek a to Mečouna, Paju2 a Rozalli. Děkujeme moc za příspěvky do fóra, moc si toho vážíme, že jste ochotní sdílet své výtvory, své názory i své případné problémy s domácí výrobou a jste ochotni o tom napsat. Ráda bych taky moc poděkovala za příspěvek do fóra o čedaru, kde ale bohužel nenechal přispěvatel mail. Moc se nám líbí, že přidal adresu s receptem, odkud bere inspiraci a podělil se o ní s ostatními. A jednoznačně díky všem, kdo diskutují a vkládají své výtvory dlouhodobě. Někdy to vypadá, že to možná nemá smysl, ale 44000 shlédnutí u Katky jasně mluví o tom, že každý, kdo si není zcela jistý rád vyhledá pomoc a rád si přečte jak odpověď na to, co hledá, tak i o tom, jak to dělají jinde.
    Krásnou dobrou noc a všem krásný nastávající slunovrat.

  • mecoun126:

    Dobrý večer na kopec,
    neomlouvejte se, není za co…nenapadlo by mě že samotné fotky nejdou nahrát, ale stačí napsat třeba jedno slovo…takže ještě jednou za vše

    Děkuji

  • Pája:

    Není mi jasná ta registrace. vždy u příspěvku vyplním nick (jméno) a e-mail. Stačí to takto? Žádné heslo to po mě nechce a při snaze registrovat mi to hlásí, že mailová adresa je již obsazena (asi mnou, že?:). Mám tedy zkusit registraci znovu na jiný e-mail?

    • :D nene, stačí to takto, případně vydržte, já vám pošlu vaše nové heslo mailem :) a budete již přihlášená stále. Ať se daří.

  • sudy13:

    Mně šlo se zaregistrovat v pohodě a heslo jsem si hned změnil, snad si zapamatuju to svoje :-) Rád se soutěže zúčastním, protože Domácího mlékaře jsem chtěl pod stromečkem, nicméně mi bylo sděleno, že už jsem vyčerpal dárkový limit, tak jedině sám sobě. Sýrařím cca půl roku a stalo se to pro mě závislostí, pronikám do tajů této zábavy pomocí netu a diskuzí, nicméně knížka je knížka, že? :-)

  • mecoun126:

    Dobrý večer na kopec,
    tak po hodině snahy účastnit se soutěže to vzdávám, je to děs…počínaje vygenerovaným heslem které si může zapamatovat snad jenom geniální matematik, přes fotky z mého PC které nejdou na kopec nahrát atd. zkrátka vzhledem k času stráveným úsilím vyhrát soutěž mě vyjde levněji si knihu v případě potřeby koupit.

    • :D, tak to se omlouváme, to nebyl záměr :)), díky za snahu, jdu aktualizovat plugin pro nahrání obrázku.

    • Ještě jednou, moc se omlouvám, celé jsem to prošla a jako na potvoru mi to funguje. Je fakt, že to přihlašování, kdy to generuje rovnou heslo, které se musí hned přepsat je to komplikované, nejde to bohužel jinak, nicméně s obrázkem – zkuste prosím ještě – stačí jen dole vpravo kliknout na odpovědět ve fóru, nikoli přidat rychlou odpověď. Pak můžete fotku nahrát přímo z počítače, nikoli vkládáním pouze linku. Přidávám fotku.

    • jiri:

      ….. heslo je dlouhé a nezapamatovatelné, ale na druhý pokus jsem je zkopíroval a obratem vložil…

  • jiri:

    Díky , jste rychlá a tak ještě jednou moc zdravím z Moravy……nížiny…….jjj….. Je to hlavně o té hlavě….. Mám teď ve víkendu už na programu domácí kváskový chlebík… uvidíme jak rychle zvládnu, a hned potom se pustím do dalšího….tak ještě jednou Hezký den…..

  • Jiří Svačina:

    soutěže moc nemusím…..ale nad Vaší knihou už nějaký den přemýšlím…..mám rád sýry, a jejich výrobu jsem na více místech / z dálky / viděl…A když procházím napsané příspěvky a úvahy o „malé kravičce na balkonu “ tak mě nápad zkusit si nějaký sýr sama doma vyrobit nepřipadá až tak padlý na hlavu…..Ale musím se rozkoukat, zjistit kde jde co nakoupit, tedy především vědomosti…a také mléko…..Hezký den

Přidejte komentář