Knihy
e-knihy Domácí mlékař
FB skupiny

e-knihy

Domácí mlékař

Archivy
Rubriky
Knihy
Domácí mlékař
Kurzy pečení chleba

Domácí mlékař

Maily s prosbou na zaslání semen dýní se neutěšeně navyšují a jsem si naprosto jistá, že je nás mnoho, kteří mají něčeho přebytek a něčeho se jim nedostává. Pokud tedy někdo hledá konkrétní semínka, sazeničky, plodiny, stroje, nástroje, partnera, není nic jednoduššího, než vložit svůj požadavek či svou nabídku do příslušného fóra.Naše první nabídka je výměna kohouta wyandotky zdrobnělé nebo kohouta araukana – slušně vychované. zn. foto ilustrační, nevíme, kterého chytnem. Vyměníme za štěně border-colie, za přebytečné hříbě frísana, případně za jehlice na pletení a vlnu. Nebo tedy za cokoli no. :-))

Prodejních stránek je velké množství, toto fórum je vytvořeno jako čistě výměnné – výměna samozřejmě nemusí být vždy kus za kus, případně fazole za fazole, možnost fazole za cokoli jiného, například za partnerku je samozřejmě možná. Pevně doufám, že spousta lidí najde svá semínka velmi jednoduchou cestou.

Nové výměnné a pro mě příznivé fórum je na této adrese a pro jeho používání, případně odebírání odpovědí na mail stačí pouze být přihlášen. Přeji všem mnoho pestrých nápadů, co získat za svou nezbytnou přebytečnost…….

 

3 Odpovědi to “Výměnné fórum”

  • Marketa:

    Ja nabizim seminka hokaido a vymenila bych za seminka dalsich zajimavych dyni. Dale mame prebytek jablek – takze kdyby chtel nekdo pomoci se sklizni, muzemem se domluvit (stredni Cechy – Radesice). No a pokud bych mohla pristi rok sehnat tak 5 slepicek araukan, budu moc a moc rada. A co se tyce pejsku – v lete jsme si z utulku vzali fenku (ted ji bude cca rok) – zrzavy krizenec vypadajici trochu jako richback, ale utika nam a sousedum jiz dochazi trpelivost. Pokud ma nekdo dobry plot nebo velky pozemek a chtel by inteligentniho super pritulneho pejska, muzeme prenechat…

  • Iva:

    Obdivuji vaše stránky, kuchařku i celý životní styl. Sama mám 2 borderky a mohu doporučit stránky na Bazoš, kde se dokonce nabízí zadarmo borderky (sice ne štěně).Lidé si je bohužel nakoupili pod vlivem reklam atd. a teď teprve zjištují, co borderka potřebuje :-(. Takže možná by se povedl i dobrý skutek…..http://zvirata.bazos.cz/inzerat/19522784/Daruji-psa-border-kolie.php

  • Barien:

    Kohoutek je krásný, ale za naši tříměsíční borderku nevyměníme ani za nic :-D

Přidejte komentář