Knihy
e-knihy Domácí mlékař
FB skupiny

e-knihy

Domácí mlékař

Archivy
Rubriky
Knihy
Domácí mlékař
Kurzy pečení chleba

Domácí mlékař

veg
Zlatá klasika na snídani
palacinky
suroviny na palačinky : mléko, vejce 2-3 podle množství mléka na zhruba 1,5 litru, mouka pšeničná celozrnná přesátá a přesátá celozrnná špaldová – na půl ,  trochu soli, marmeláda, cukr na posypání,olej na smažení

V mléce rozmícháme vejce, sůl a mouky takové množství, aby bylo těsto řídké, ale palačinky se netrhaly. Ideální je zkusit si jednu malou usmažit, zda je konzistence těsta dobrá. Palačinky smažíme na velmi malém množství oleje z obou stran, poté je pomažeme marmeládou, zatočíme a pocukrujeme.

Přidejte komentář