


Komentáře
Vypadá to skvěle, jen malá prosba. Kdy tam přijde ta kedlubna? Tuším, že s tím kadeřávkem,ale raději se ptám. My se snažili o bezmasý včerejšek, byla klasika – smažený květák, brokolice a celer. K tomu museli přežít celerovou a špenátovou polévku!!!
[1]: Díky za upozornění, už jsem to opravila – zapomněla jsem tam kedlubnu napsat . Ano, dává se hned s kadeřávkem a vlastně se celou dobu čeká, až kedlubna změkne
)
Dík,jsem naprostý laik v oblasti veget. receptů, proto se ptám. Já bezmasá jídla miluji, i když přiznávám, že maso by mi chybělo, manžel by bez něj asi umřel!!!
[3]: já to chápu, ale upřímně řečeno, snažím se to brát tak, že to dělám stejně, jen to maso prostě vynechám
))
Jen se chi optat, solíte, že jo?? já jen, že v hodně receptech není sůl vůbec napsaná, a tak i když to je nepravděpodobné, že byste vůbec nesolili, trochu mě to překvapilo, že tam nikde není zmíněna…ale dopisovat to nemusíte…ono je to vlastně automatické, že se vše aspoň lehce solí. Já vlastně ani moc nesolím, spíš kořením bylinkami a česnekem…
ale jen mě to nějak donutilo to sem napsat…
[5]: Rozhodně solím, sůl je pro mě bohužel základ, neumím vařit bez soli. Když není napsaná sůl ve sladkých receptech, nedávám jí tam, když není ve slaných, je to tedy většinou chyba, že jsem jí nenapsala, do dnešního receptu jsem jí opravdu nenapsala a už jsem to opravila, díky