Knihy
e-knihy Domácí mlékař
FB skupiny

e-knihy

Domácí mlékař

Archivy
Rubriky
Knihy
Domácí mlékař
Kurzy pečení chleba

Domácí mlékař

Šárky medové sušenky

Dneska odkaz na jedny skvělé ovesné sušenky. Šárka je přivezla, když přijeli na návštěvu a od té doby se staly součástí mých oblíbených receptů. Vřele doporučuji nejen kvůli tomu, že neobsahují žádný cukr,  pouze med, především pak proto, že jsou fakt vynikající.

Celý recept na sušenky můžete shlédnout tady.

3 Odpovědi to “Šárčiny ovesné sušenky”

  • Anděla:

    Vajíčko jsem taky vůbec nedala, zapomněla jsem a i tak je to perfektní, momentálně je peču každý den a jak píše Jitka „s obměnami“, se skořicí, kakaem, sušenými meruňkami a všechny skvělé, všechny bez vajec :) A blog je vážně skvělý!

  • Tenhle typ sušenek je moc fajn, navíc se dá perfektně obměňovat. Podobné pečeme dost často, ať už s bílou nebo celozrnnou moukou, cukrem, medem nebo javorovým sirupem :).
    Docela dobře funguje i receptura bez vajec, kterou používám hlavně na musli tyčky http://blog.zajickova.eu/2015/03/veganske-musli-tycinky-zakladni-verze.html. Možná se vám někomu hodí recept jako inspirace. Kláro, moc děkuji za příjemný blog.
    Jitka

  • Anděla:

    Sušenky jsou vážně vynikající, zaprášilo se po nich, v jedné várce jsem místo medu dala pšeničný sirup a taky to chutnalo dobře. A je to rychlé! Díky za recept

Přidejte komentář