





Komentáře
Hezky fotky:)
Krupicnou kasi u nas dela jen drahy, ja ji nemam rada a i ji nerada varim, takze deti vedi, ze ode me vyloudi ovesnou a od taty krupicnou:)
Uz vim, ze mnozstvi surovin z tvych receptu musim pro nas delit dvema az ctyrma, zejmena u moucniku.
Ale tahle cisla me presto dostala – 4l mlika? litr krupice Hrnecku var
))
[1]: Krupicová kaše je také jediné jídlo, které nejím, ne že bych jí úplně nemohla, ale po zimním období, kdy se vaří převážně z mléka si dávám po zbytek roku oddych. Jinak množství ))ano, občas uvažuju o tom, že napíšu falešně množství dělěné třeba dvěma, aby to nevypadalo až tak moc
, ale oni mě s tím vlastním focením vypekli. Těžko k tomu hrnci psát třeba 200ml mléka že , .-))To, že ty fotky jsou tmavé je má vina – není tam mé vlastní aranžmá a to by mohlo být vidět i to, co bych nechtěla a děti se nechtěly za žádných okolností převléknout do čisté mikiny z důvodu existence mého blogu
))Milující pan domácí vyhověl oběma stranám, nafotil to černě
))
No páni ze 4 litrů jo,no a co já vařím z litru jen pro mladého a sem ráda když na mě zbyde olízat vařečku
Né žádné aranžování a přikrášlování to bys nebyla ty víš
[1]: Milá Lindo,vracím se k tvému komentáři – vždy když si na něj vzpomenu, musím se začít smát, fakt mě t
hrnečku vař !!!
milé fotky :) krupičnou kaši jsem neměla nejmíň 5 let, ale zbožňovala jsem ji, hlavně tu skořici a kakao navrchu :) že bych se vrátila do dětských let
dobry den, při shlednu vašich stranek jsem nadšena. byt u vas aspon tyden a naučit se vařit tak skvěle a hlavně jednoduche jidla. krupici miluji na de vše a jak vidim jak ji děti dělaji z čerstvě umlete krupice tak se mi zbihaji sliny.
Mňáááám :) Po prečítaní tohto článku som si hneď musela ísť urobiť krupičnú kašu :) Škoda že som si nemohla namlieť čerstvú krupicu tak ako vy…
Robila som zo srvátky, ktorá mi ostala z výroby vašeho „Čerstvého syra“ a bola výborná.
Janka.