Knihy
e-knihy Domácí mlékař
FB skupiny

e-knihy

Domácí mlékař

Archivy
Rubriky
Nový Domácí pekař
Domácí mlékař

Bylo to k večeři, bylo to celkem zdravý, celkem dobrý, celkem sytý. Dalo se to za tepla i za studena. Co to je? Ta fotka k tomu prostě svádí .-)

10 komentářů to “Co to je?”

  • §tak je to ten špenátovo-tvarohový nákyp. Nenapadlo mě, že to bude nespojitelné :-))), ale o to lépe :-). Taková slaná chalva s vejci :-), škoda jari, že k té brokolici a hrachu nepřidala špenát, to už bych to musela odpískat hned na začátku. Ufa trefila, že je to zapečené, kamarytka špenát na chlebu, farfalla byla tak blízko, že to vlastně dala a Veska :-)))….

  • Shira313:

    tipujem chalvu

  • Veska:

    Ty tady máš nový špenáto-tvarohový nákyp ,že to není tohle před zapečením

  • Veska:

    Tak v první chvíli mě napadlo „kravské lejno“, já nevím jak vypadá hraška a matou mě tam ty kousky něčeho červeného a teda buřt to nebude ,takže nějaká nádivka a klidně s kapustou nebo špenátem (a kdyby byli už kopřivy tak s nima)

  • Tak zatím má pravdu úplně každý, ale ne celou pravdu :-))),tak ještě chvilku a pak to sem dám :-)) nápověda: cocon to není :-))

  • farfalla:

    holubí trus. ne, tak hrachové nebo špenátové cosi. kaše. humus. vzdávám se:)

  • jari:

    brokolicovo-hrachovo-tvarohový nákyp, v hlavě mi naskakuje jak uvařit, dobrá pobídka k akci :-)

  • kamarytka:

    první co mě napadlo byl vetřelcův kokon, který se z neznámých důvodů octnul na kopci, pak mi to trochu připomíná bochník chleba namazaný špenátem a můj poslední tip je hraška na mě neznámý způsob… tak howg.

  • ufa:

    Vypadá to na něco zapečeného…a jestli to není něco zapečeného, tak teda nevím…:-) ale má to takovou tu zapečenou kůrčičku…jsem zvědavá…:-) ufa

Přidejte komentář