Ptát se zcela tendenčně „Jak se máte?“ je v současné době velmi ošemetné. My bydlíme naštěstí na kopci a voda u nás způsobuje to, že jdou velmi dobře likvidovat buližníky,
že se nemusí sekat a je vše tak nějak v Boží režii a nemusíme volit, zda do toho už vlítnout, nebo ještě počkat. Díváme se s Eliškou na filmy, „Pan Pí“ nám zpříjemnil včerejší večer, pláčeme s panem domácím, jak to všechno nestihneme a přitom si lebedíme, jak je nám dobře doma v teple. V současné situaci, ve které se ocitají mnozí ostatní se však nemůžeme ani litovat.
Nedávno nás požádala velmi milá slečna? možná paní :), zda by nebylo možné, že bychom jí napsali nějaké recepty pro portál medicin.cz a tak jsem přikývla a první článek – recept je na světě. Můžete se na tyto pečené brambory podívat přímo zde.
Pokud se vám líbí tento zeleninový recept, podívejte se na ostatní recepty ze zeleniny jako e-knížka Zelenina z Kopce – čisté vařivo bez fotek, s proklikem na webovou stránku.
Krásný článek, dobrý recept. Zdravíme
Dobrý den,
mám dotaz ohledně medvědího česneku: před pár lety jsme si ho přinesli z lesa a vysadili na skalce. Daří se mu dobře a rozrůstá se. Ale oproti klasickému – kvete žlutě, až teď v červnu a nemá tak jasně zelené listy, ale jinak česnekovou chuť i vůni ano. Já ho normálně jím bez újmy, ale nikde jsem nenašla, zda jde o jeden z druhů medvědích česneků…Nevíte o tom víc? Děkuji nejen za odpověď, ale za vaši celou stránku a inspiraci, Dagmar
Ale fuj, to je překlep! Samozřejmě mělo být „neuslyším“. Stydím se a omlouvám se.
Super recept, špenátu se letos díky vydatným deštím urodilo opravdu mnoho a děti už začínají proti klasice špenát s bramborovým knedlíkem, zapečený špenát s těstovinami a omeleta se špenátem lehce protestovat. Teď před chvílí jsem ho narvala i do čočkové polívky k večeři. Snad si toho nevšimnou a neuslyčím obligátní: Zase?