Knihy
e-knihy Domácí mlékař
Archiv
Rubriky
Nový časopis Mlékonoš
Domácí mlékař
fb twitter instagram
Login

Register| Forgot Password?

Jedno z dalších, velmi rychlých a snadných jídel. Komu přebývá čerstvý špenát na zahradě, doporučuji toto rychlé lehké jídlo. Ze surovin je třeba marinované tofu, čerstvý špenát,rajčata,  cibule, slunečnicový olej, olivový olej, sůl, směs pepře, růžový pepř, balzamikový ocet, ředkvičky, vejce.

Nejprve uvaříme brambory a lehce orestujeme. Během restování brambor osmahneme cibulku, pokrájenou na plátky na slunečnicovém oleji, přidáme omytý čerstvý špenát, pokrájená rajčata na kolečka a nakrájené omyté ředkvičky. Osolíme a po cca 5 min vyndáme z pánve, promícháme s olivovým olejem a balzamikem a uložíme na talíř. . Na pánvi následně orestujeme marinované tofu a jedno vejce.

Hotové brambory promícháme s růžovým pepřem a na talíři posypeme čerstvě mletou směsí pepřů.

Přidejte komentář