Knihy
e-knihy Domácí mlékař
FB skupiny

e-knihy

Domácí mlékař

Archivy
Rubriky
Nový Domácí pekař
Domácí mlékař

Jedno z dalších, velmi rychlých a snadných jídel. Komu přebývá čerstvý špenát na zahradě, doporučuji toto rychlé lehké jídlo. Ze surovin je třeba marinované tofu, čerstvý špenát,rajčata,  cibule, slunečnicový olej, olivový olej, sůl, směs pepře, růžový pepř, balzamikový ocet, ředkvičky, vejce.

Nejprve uvaříme brambory a lehce orestujeme. Během restování brambor osmahneme cibulku, pokrájenou na plátky na slunečnicovém oleji, přidáme omytý čerstvý špenát, pokrájená rajčata na kolečka a nakrájené omyté ředkvičky. Osolíme a po cca 5 min vyndáme z pánve, promícháme s olivovým olejem a balzamikem a uložíme na talíř. . Na pánvi následně orestujeme marinované tofu a jedno vejce.

Hotové brambory promícháme s růžovým pepřem a na talíři posypeme čerstvě mletou směsí pepřů.

Sdílej článek...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Přidejte komentář