Knihy
e-knihy Domácí mlékař
FB skupiny

e-knihy

Domácí mlékař

Archivy
Rubriky
Knihy
Domácí mlékař
Kurzy pečení chleba

Domácí mlékař

VýstřižekddddddddddddddddZměna je život a někdy to není chtěná změna, ale vynucená, jako v tomto případě. Fórum, které jsme měli na stránce nám stránku docela zatěžovalo a to tak dlouho, až webhostingu došla trpělivost a pěkně nám utli tipec. A tak jsme museli jednat. Buď fórum zcela pohřbít nebo to nějak spravit. A protože mě to moc baví a o fórum nechci přijít, a protože Iva, než odjela za svými pomeranči a marmeládou na Sicílii ptala se mě, kde je jako fórum a pak se ptal další a další a další, tak nám nezbylo, než se do toho pustit.

Ale nebyla to tedy žádná sranda, nejprve jsme vše kopírovali a kopírovali, ale pak nám pomohl Pavel a stránky mají komplet překonvertované fórum, do kterého pokod se znovu přihlásíte a necháte si poslat heslo, jako, že jste ho zapomněli (nezbytná podmínka), objeví se celý váš kompletní profil z kopce. Fórum je mnohem podrobnější, má výborné vyhledávání a mnohem více funkcí, než fórum původní. U nového profilu si můžete vyplnit osobní podpis, je zde dobře nastavitelné sledování jednotlivých fór a přibyla nová sekce – představte se. Pevně doufám, že si někdo najde chvilku a pár větami se představí.

Tak snad, že se vám bude stránka líbit. Conovehonakopci.cz samozřejmě pokračuje dál, ale bude se nadále věnovat spíše povrchním záležitostem, jako dříve a nebude zatěžovat mléčnými podrobnostmi ty, kdo o to úplně nestojí.

Těšíme se na vzájemnou spolupráci a další sýrové zdokonalování!

http://www.domacimlekar.com

p.s. nezapomeňte také mrknout na fórum, ať pošlete zpětnou vazbu :)

 

6 Odpovědi to “Nové fórum Domácí mlékař – aktualizace”

  • Avatary zmizely, protože se stránka zotavuje. Byl s ní porstě problém a dáváme jí dokupy, oni zase naběhnou. Fórum zmizelo, protože ten problém způsobilo. Také naběhne. Tomu mléko mléko mléko úplně nerozumím. Právě proto, aby tu nebylo mléko, vznikla samotná stránka pro ty, koho mléko zajímá a neprudilo ty ostatní :), ale klidně to rozveďte, ráda odpovím.

    • Kolemjdouci:

      Trochu mne jen zarazilo, že když kliknu na stránce nahoře na „Fórum“ tak se otevře fórum, ale právě to mléčné. Samozřejmě to nemyslím ve zlém, jen jsem chtěl vědět, jestli se zase bude muset nahrávat avatar atd. Rozumím tomu, že se to (mléčnou ligu) snažíte oddělit a máte s tím spousty práce. PS. můj koment neberte nijak vážně, jen vesele! Tak přeji alespoň hodně trpělivosti. :-)

      • Jasně, já se omlouvám že tón vypadá případně příkře, není, jsem jen trochu unavená :). Jasně, přesně tak, já pevně doufám, že se to vrátí do původní verze – tedy bez mléka :), ale ne do původní fórové podoby, musím přesunout na nový druh fóra. Avatary zatím nejsou vidět, i když jsou opravené, netuším proč, ale postupně to snad nějak vyřeším.

      • Tak první úkol vyřešen – avatary, fórum přijde na řadu v řádu hodin :) dní, vydržať :)

  • Kolemjdouci:

    OMG, ajtakrajta atd…
    Co se stalo za zemětřesení, že zmizeli avatary z profilů, celé původní fórum a všude je jen mléko, mléko , mléko ?
    :-))

Přidejte komentář