Knihy
e-knihy Domácí mlékař
Archiv
Rubriky
Poslední témata
Nový časopis Mlékonoš
Domácí mlékař
Odběr novinek
fb twitter instagram
Login

Register| Forgot Password?

Protože je potřeba k snídani také něco slaného, pomazánky jsou skvělá varianta a na zeleninovou pomazánku (bude následovat vzápětí) se hodí rostlinná majonéza. Dneska jsme natočili majonézu dle tohoto mého staršího receptu, neboť video hned jasně prozrazuje, že je to opravdu funkční. Někdy se stane, že člověk potřebuje rychle připravit právě pomazánku a nemá ani majonézu, ani vejce. Tady tedy návod, jak na to.

vegansyrovéddd

Jedna odpověď to “Rostlinná majonéza”

  • avatar Jana:

    Dobrý den, Klári, není tam ta syrová hrachová mouka cítit?

    Jen pro inspiraci, dělávám majonézu z červené čočky, je moc dobrá a velmi jemná. Uvařím hrst červené čočky v nezbytně nutném množství vody, po vychladnutí mixuju tyčákem s olejem (a ochucovadly dle chuti) dohladka. Kdybyste chtěla někdy experimentovat, doporučuji. Pěkný den a mnoho zdaru ve všem, co děláte! Jana

Přidejte komentář

Scroll Up