Knihy
e-knihy Domácí mlékař
FB skupiny

e-knihy

Domácí mlékař

Archivy
Rubriky
Knihy
Domácí mlékař
Kurzy pečení chleba

Domácí mlékař

Doma mám poctivě naložené semínko na další a další hořčice a mezi tím mohu vkládat ty nenaložené. Jedním z mých horkých favoritů je frankfurtská hořčice.

Na tuto hořčici potřebujeme 30 g žlutého hořčičného semínka, 30 g černého hořčičného semínka, 15 g cukru krystal, 2 hřebíčky, 2 nové koření, 40 ml bílého víno (upřednostňuji polosuché) a 40 ml vinného octa.

Semínka nameleme na mlýnku na obilí či kávu. Přidáme cukr, koření a víno s octem. Pokud bychom si přáli hořčici řidší, ocet a víno navýšíme stejnou měrou. Vše rozmixujeme a máme hotovo!

 

Přidejte komentář