Pohorečkové ráno, venku relativně teplo a bez sněhu, za což jsme na jednu stranu rádi, na druhou stranu SUCHO. Za necelý měsíc to bude přesně 10 let, kdy se pan domácí rozhodl, že nechce problikávání různých politických stran na blogu, který byl zaparkovaný pod velkou blogovou doménou, a že si teda pořídíme vlastní. Uteklo to jako voda a přesto, že není čas a energie psát na stránku tak často, věřím, že to bylo vzájemně plodných 10 let (nemíním v tom zatím přestávat a díky všem, že snášejí nepravidelnost, budu se snažit trochu to zlepšit :).
Tento recept se vám věřím bude právě před Vánocemi velmi hodit. Je to recept, který vyrobila Valerie McCabe. Vycházela z receptu na Kondenzované mléko v Domácím mlékaři str. 230 nebo zde na webu.
Valerie ovšem nechala mléko vařit déle, takže ji vznikly skvělé karamely. Velmi jednoduché a velmi efektní. Karamel následně rozkrájela a obalila v kakau (lze i v čokoládě nebo čokoládě s kokosem či ořechy).