Posts Tagged ‘soutěž’
Dnes přišel recept do soutěže na cibulový koláč s podmáslím

Další soutěžící v soutěži o Mlékonoše a Domácího mlékaře! Tereza zaslala svůj skvěle zpracovaný koláč z ricotty.
Mé poznatky: Doba přípravy cca 45 min, Obtížnost *****
- prdopeč (prášek do pečiva)
- místo cukru jsem použila agávový sirup, v náplni – konzistence bez problému
- citron by měl být chemicky neošetřený
- místo pomerančové šťávy jsem z lenosti použila 100% pomerančový džus
- může se použít i 400 g ricotty a 200g zakysané smetany
Jistě jste zaznamenali soutěž o několik občasníků Mlékonoše a o několik knih Domácí mlékař. Pravidla soutěže naleznete zde. Máte ještě spoustu času, těšíme se proto na vaše recepty, ve kterých bude použit jogurt, kefír, acidofilní mléko, skyr nebo podmáslí. Read the rest of this entry »