





Komentáře
Ted moc nekomentuji, protože není čas, abych se soustředila tak jak mám, ale nové příspěvky vždy čtu, ale dnes mi to nedá…navíc jsem vstala dřív, takže drobet času je… Ta animace, nebo jak se to nazývá(je čas, ale taky velké okno na to pravé slovo), na konci článku ja dokonalá, to navodí člověku ještě větší chuť!!! Kapustu růžičkovou moc nemusím, vlastně ji jím docela i ráda, ale nesmí být tak moc často…
ale po tomhle na ni mám i velkou chuť…tak mezi svátky…
Lucie Ufa
[1]: Milá Ufo,to je moc hezký komentář, díky moc. Růžičkovou kapustu mám moc ráda, myslím, že je hodně zrpofanovaná jako rozvařené nic v polévce, ale kapusta lze jíst hodně chutně, je to jeden z mých favoritů. Jsem moc ráda, že je tento můj blog pro tebe stále přínosný a pevně doufám, že tu najdeš další i dál.Já se na tebe vždycky moc těším a doufám, že někdy napíšeš nějaký tip na italskou specialitu !!!
Zdravím, a přeji krásné Vánoce. Musím říct, že jsem poprvé ochutnala čerstvé těstoviny, prodáváme je vakuově balené. Byla jsem z nich unešená, takže jsem jen vzpomněla na Vás, jak si je děláte doma, a opět na chvíli zatoužila být Vámi adoptována… Jinak vše, co jsem z krámku ochutnala, mě učarovalo…a ty sýry…o tom nejde mluvit, hned se mi zbýhají sliny…
ale po novém roce se chystám zkusit udělat domácí sýr, podle vás, tak uvidím jak to dopadne, a dám vědět. Ještě jednou pěkné Vánoce, a štastný nový rok…
Lucie Ufa
Tak jsme se pomocí skypu dostali na vaši stránku a moc jsme se pobavili a potěšili.
Recept s růžičkovou kapustou je prima.Brzo se uzdravte a dejte vědět jak jdou oplatky.
Dnes jsem se rozhodla, že musí být nějaké obyčejné, rychlé jídlo. Bylo, je velmi obyčejné a velmi rychlé a už tady bohužel je .-))ale dnes je to jeho mírná variace a tak jí přidávám jako komentář. Růžičková kapusta je jen vařená v osolené vodě se lžící oleje a s třemi velkými stroužky česneku. Na talíři se pak kapusta neposypává pouze strouhaným sýrem, ale také opraženou strouhankou. Dětem tato kombinace zeleniny, strouhanky a strouhaného sýra moc chutná. Jako sýr však doporučuji něco jemně pikantnějšího – romadůr, madeland nebo alespoň blaťácké zlato. Z domácích sýrů prak jakýkoli, protože ty si většinou pro aroma nejdou daleko.

