


Komentáře
Čawééc mooc pěkný dess. Celej blog je moc zajímavej.Právě jsem ti zvýšil návštěvnost o jednoho člověka. Budeš tak hodný/á a uděláš pro mě totéž?? Budu moc rád, když navštívíš ten můj. Najdeše tam ankety, obrázky, informace… Jsou tam soutěže a teď nově také hra : Adoptuj si postavu – Více na mém blogu. Joo a ber to prosím spíš, jako pochavlu tvého blogu a ne, jako reklamku :*
Tohle je to pravé to jsi fakt dobře napsala,borůvky samotné jsou výborné čerstvé,ale marmoška je nevýrazná a mdlá takže já i z důvodu toho,že jich nemám tolik je míchám s čeveným a když stačím uchránit tak s černým rybízem ta je potom úplně boží
[2]: Skočím dolů k teepee, tam máme dva keříky černého rybízu a protože to je už daleko ))), tak tam nikdo moc nechodí. Zkontroluju, jak na tom letost bude a určitě zkusím
Ten vyzkoušej,já ho má raději než červený,jen letos jsem ho stačila otrhat pro sebe rovnou z keříčka do břicha
Ještě by mě zajímalo kdy vlastně spíš
mmm :) dala bych si, borůvky jsem už neměla strašně dlouho, dostávám chuť, budu si je muset nějak sehnat
Já dnes dělala marmeládu z angreštu, jen s cukrem… Chudinka keřík se už totiž pod úrodou celý ohýbal, tak to muselo rychle dolů… Letos máme málo černého rybízu i meruněk, takže tahle agreštovka byla moje jediná letošní marmeláda… Ale na perník bude dobrá.. borůvková? No, tak tady u nás jdou takové pidiborůvěčky, a ještě jich je polovina uschlá, jak byla ta vedra, takže to bych asi nenasbírala…
ale dala bych si…to je fakt!
Taky toho letos nezavaříme – nějak nic nenarostlo. Aspoň zlikvidujeme loňské zásoby! U nás ulítává každý člen rodiny na jiné marmošce – dcerka na jahodové, synek na meruňkové, pan F. na rybízové a já můžu všechny!