
Komentáře
Jo cuketa je super zelenina,můžu ji kdykoliv a jakkoliv
já bytostně nesnáším vločky na sladko,ale slané variace můžu a s podušenou cuketou a na konec vajíčko jako na smaženici je teď každý den moje vydatná snídaně napolovic se svačinou
není to dlouho,co dělala čínu dcera s pohankou a já nemohla přijít na to co tam má za koření(jo včerá sem našla skleničku sýrovo-bylinkové brušety )
no jasně,že je tam dochucovadlo E621
[1]: zítra se těším na zavařování orientální cukety a matesů – moje oblíbené – v zimě na chleba s máslem — další nezdravé veget. jídlo
[2]: hm, glutaman sodný, mám štěstí, že se tomu díky té téměř 100% domácí stravě dost vyhýbáme. Te%d jsem koukala na seznam kde je a jsou to vesměs hotové věci, nebo směsi nebo dochucovadla. Ale je to teda seznam náramně dlouhej
[4]:Právě,takže sklenička byla pěkně v rohu aby nebyla vidět,páč tyhle dochucovadla z duše nenávidím,takže malá debata proč si nenachystat svoje
a lepší- složení:tomato,česnek,cibule, sůl max.6,5%,oregáno,bazalka, zvýrazňovač chuti: E 621,olivový prášek,pektin – bylinky máme doma stačí smíchat,dokonce sušená rajčata najde taky/nemá ráda syrové/ no a kde je potom ten sýr asi součástí ochucovadla
a výsledek mého snažení no to máš pravdu,ale kdo by se s tím chystal,takže sklenice trůní vedle mých bylinek – bazalka dokonce v květináči na okně ,stačí natáhnout ruku… ať žijí dochucovadla kydnuté na můj talíř s úmyslem ušetřit si čas,ale už né žaludek
Moc dobry!
Milá Kláro a všichni z kopce, tak jsem se nechala inspirovat, obhlídla zahrádku a uvařila čínu podle vašeho receptu, byla výborná! Dala jsem cuketu, mrkev, buráky a zelené fazolky, můžu jenom doporučit. :-))
tato čína nemá chybu, dělala jsem již mockrát a vždy nám chutná!!!!